Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Nakoľko berieme veľmi vážne ochranu Vašich osobných údajov, je pre nás dôležité, aby boli Vaše osobné údaje v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas Vašej návštevy na našich stránkach sú spracované v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov (ďalej len zákon o ochrane OÚ).

Kontaktný formulár

V prípade kontaktovania našej spoločnosti dobrovoľne zadávate Vaše osobné údaje v kontaktnom formulári v sekcii Kontakt. Vaše osobné údaje v rozsahu mena a priezviska, e-mailu a telefónneho čísla uchovávame 1 rok. Ak chcete vedieť, aké konkrétne údaje o Vás uchovávame, radi Vám ich na vyžiadanie poskytneme v písomnej podobe. Pokiaľ by ste zistili, že niektoré z Vašich údajov nie sú správne, radi ich opravíme podľa aktuálnej správnosti. Bližšie informácie o ochrane osobných údajov nájdete priamo v sekcii Kontakt v rámci kontaktného formuláru.

Google Analytics , FB Pixel, SmartLook

V rámci štatistického zisťovania návštevnosti našich stránok využívame Google Analytics a Facebook Like & Share. Pri štatistike nám poskytujú nasledovné informácie:

  1. koľko ľudí chodí na naše stránky a ich približnú lokáciu
  2. odkiaľ prišli návštevníci na naše stránky (z vyhľadávania Google, z iných stránok, zadali internetovú adresu, z Facebooku, …)
  3. či na zobrazenie stránky použili mobilný telefón alebo počítač. Na základe týchto informácií vieme zistiť, či našim návštevníkom vyhovuje dané responzívne spracovanie stránky.
  4. Ako dlho naši návštevníci zotrvali na našich stránkach a aké blogy majú najradšej. Táto inform

Pokiaľ si neprajete byť zahrnutý do štatistického zisťovania prostredníctvom vyššie spomenutých nástrojov, môžete ich blokovať cez nastavenia vo vašom prehliadači.

Na aké účely používame tieto informácie

Spracovávané informácie o Vás využívame na tieto činnosti:

  • Prvý kontakt pri nadviazaní spolupráce- Vami poskytnuté informácie v kontaktnom formulári nám pomáhajú pri kvalitnejšej a konkrétnejšej reakcií na Vaše ponuky spolupráce.
  • Analýza návštevnosti- podľa štatistických zistení z Google Analytics vieme, ktoré z našich stránok navštevujete a ku ktorým sa radi vraciate.
  • Zlepšenie webstránky- zo štatistických zistení vieme určiť, ktoré stránky sú navštevované najmenej a tým pádom vieme, že na nich musíme popracovať a zlepšiť ich ku Vašej lepšej spokojnosti.

Vaše bezpečie je pre nás prvoradé

V rámci zbierania a spracovávania Vašich osobných údajov u nás na prvom mieste stojí Vaša bezpečnosť. V rámci technologických riešení sme implementovali rôzne bezpečnostné systémy na ochranu Vašich osobných údajov. Je pre nás prirodzené, že s nástupom lepších technológií vylepšujeme aj dané bezpečnostné systémy, aby sme Vám zaručili najvyššiu možnú bezpečnosť.

Tretie strany

Na našich stránkach odkazujeme na stránky tretích strán. Ich webstránky majú vlastné podmienky ochrany a spracovania osobných údajov a sú nezávislé na našich. Práve z tohto dôvodu za ne neručíme a nenesieme žiadnu právnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto strán. Aj napriek tomu je Vaša bezpečnosť našou prioritou a preto, ak máte podozrenie na neoprávnené konanie týchto tretích strán, kontaktujte nás prosím cez kontaktný formulár.

Neposkytujeme vaše údaje tretím stranám

Nepredávame, neposúvame, neobchodujeme a žiadnym iným spôsobom neposkytujeme Vaše osobné údaje získané na našich stránkach tretím stranám. Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciám je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonom Slovenskej republiky.

Vymazanie osobných údajov

Vaše osobné údaje získané z kontaktného formulára využívame na dohodnutie našej spolupráce. Vaša účasť je samozrejme dobrovoľná a pokiaľ by ste s prijímaním týchto informácií nesúhlasili, môžete kedykoľvek požiadať o výmaz Vašich údajov. V rámci Google Analytics, FB Pixel a SmarLook budú štatistiky o našich návštevníkoch uchované po dobu 14 mesiacov a následne sa automaticky vymažú.

Zmeny v podmienkach o ochrane osobných údajov

Ak sa rozhodneme zmeniť podmienky o ochrane osobných údajov, uverejníme ich na tejto stránke.

Kontaktujte nás

Ak máte akékoľvek otázky alebo podnety, napíšte nám.
E-mail: info@8r.sk
Tel.č.0949 748 206